Conferinta Districtuala 2020 2021-01-13 22:00:00Z 0
DDF $300.000 2021-01-13 22:00:00Z 0
END COVID NOW 2021-01-13 22:00:00Z 0
Donatii End Polio Now 2021-01-13 22:00:00Z 0

Rotary 2019-2020


IUNIE - ROTARY FELLOWSHIPS

Prietenia presupune  sinceritate, integritate, onoare, respect, binele celuilalt, încredere, și se bazează pe fapte.

Doar formând prietenii durabile, conexiuni autentice, sincere veți reuși să creați ÎMPREUNĂ, asemeni unui întreg, schimbarea pe care vreți să o vedeți în lume.

 

Dragi prieteni in Rotary,

 Vreau să vă mulțumesc vouă, dragi prieteni, care m-ați primit cu brațele deschise în cluburile voastre și mi-ați ascultat și înțeles viziunea. Vouă, celor care ați înțeles că doar ÎMPREUNĂ facem diferența cu adevărat, că suntem CONECTATI într-o mare națiune a binelui și astfel ați ales să îmi susțineți proiectele în comunitățile voastre și în Rotary.

Marele proiect rămâne motivul pentru care suntem în ROTARY și dezvoltarea lui în mintea și viața noastră. Pentru mine, motivul pentru care sunt în Rotary de aproape 20 de ani este PRIETENIA, părtășia cu cei care au aceleași valori ca și mine, care sunt motivați să facă diferența prin fapte, nu vorbe.

Fără să îmi dau seama, Rotary mi-a oferit, în timp, o a doua familie: prieteni noi pe care mă pot baza, cu care realizez lucruri extraordinare, alături de care transformăm vieți și facem cu adevărat diferența în comunitate, în districtul din care facem parte, iar mai nou, și la nivel internațional. Lucrurile pe care le-am realizat împreună nu doar că transformă vieți, dar au un impact imens, pe care încă nici nu putem să îl intuim. Faptul că salvăm vieți, plantăm copaci, educăm generații noi în spiritul păcii și înțelegerii, cooperării și dezvoltării economice, nu poate fi măsurat în cifre. Cel puțin, nu acum. 

De aceea, vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați plantat, ați salvat vieți, ați educat, ați organizat evenimente pentru a strânge fonduri pentru cei care nu au o altă șansă, tuturor celor care ne-ați oferit timpul vostru, cea mai prețioasă resursă a voastră, pentru a face bine altora. Vă doresc să vi se întoarcă înmiit tot binele făcut! Acum, la finalul mandatului meu, având în față rezultatele, vreau să vă mulțumesc pentru tot! Avem rezultate și am reușit, ÎMPREUNĂ, să facem cu adevărat diferența! Singur (singuri) nu aș (am) fi reușit niciodată.

Acum, după toate rezultatele obținute în urma proiectelor noastre, vă invit să ne destindem. Să ne odihnim și să ne refacem forțele. Să facem ceea ce ne bucură sufletele, să ne acordăm mai mult timp nouă, să ne urmăm pasiunile și hobby-urile cu aceeași determinare. Să fim în această lună concentrați pe serviciu pentru sine, să ne înconjurăm mai mult de oameni care sunt pasionați de aceleași lucruri ca și noi. Să simțim că trăim această viață plini de bucurie, făcând ceea ce ne încântă. În Rotary avem grupuri de interese comune, în care membrii Rotary și familiile lor, participanți la programe și absolvenți care se reunesc la nivel mondial în jurul unui interes comun, vocație sau activități recreative, cu scopul principal de a se conecta și de a dezvolta prietenii. Fellowship-urile Rotary sunt grupuri internaționale care împărtășesc o pasiune comună. Participarea la activitățile unui astfel de grup este o modalitate foarte frumoasă, dar și distractivă, de a vă face prieteni din întreaga lume, de a explora un hobby sau o profesie și de a vă îmbunătăți experiența Rotary. Așadar, în luna iunie sărbătorim Rotary Fellowship și vom învăța împreună despre diferitele tipuri de Fellowship disponibile în cadrul Rotary!

 

Fundal istoric:

Grupurile de interese comune Rotary au început în mod informal în 1928, când membrii Rotary cu un interes comun pentru limba Esperanto s-au reunit într-un grup. În 1947, un grup de pasionați de nautism au început să arboreze steagul Rotary, numindu-se Fellowship International Yachting of Rotarians; această părtășie se laudă acum cu cea mai lungă existență continuă. Domeniul de aplicare al grupurilor de interese comune Rotary s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor, dar astăzi scopul lor este să unească familia Rotary în prietenie și să ofere locații pentru a se bucura de activitățile lor recreative sau profesionale preferate.

 

Fellowships, azi

În perioada 2018-2019, 73 de grupuri de interese comune au raportat un număr de 61.241 de persoane în peste 150 de țări din întreaga lume. Mărimea medie a unui astfel de grup este de 838 de membri. Peste 80 de grupuri de interes Rotary sunt acum înregistrate oficial la Rotary International: de la yoga (65 membri), yachting (3608), editori(18400), golf (1070), filosofie europeană (232), jazz (176), grupuri pentru medici (405), avocați (205), manageri, LGBT (212), amatori de motociclism (2636), vin (4500), cărți rare (630) sau surf (642), sunt sigur că îți vei găsi prieteni noi de pe tot globul, care împărtășesc aceeași pasiune sau interes ca și tine. A face parte dintr-un astfel de grup este o modalitate distractivă de a-ți face prieteni din întreaga lume, de a explora un hobby sau o profesie și de a-ți îmbunătăți experiența Rotary.

 

Te pasionează un anumit subiect? Accesează site-ul web al grupului pentru a afla mai multe: https://www.rotary.org/en/our-programs/more-fellowships

 

Cum să promovezi un grup de interese?

  • promovează evenimente și activități organizate de grupul de interese pe site-ul clubului sau districtului
  • invită membri locali din acel grup să vorbească într-o ședință de club sau într-o conferință districtuală despre activitățile lor și activitatea de serviciu aferentă
  • organizează videoconferințe pe social media cu membri din toată lumea și invită-i să vorbească despre pasiunea lor 
  • caută membri care se remarcă în profesiile lor sau sunt pasionați de un hobby și încurajează-i să se înscrie în grupuri de interese sau să dezvolte altele noi.

Aș vrea să închei cu ideea principală a acestei scrisori, valoarea care îmi ghidează activitatea rotariană de 20 de ani încoace. PRIETENIA. O învățăm în copilărie și, dacă suntem înțelepți, o dezvoltăm și o rafinăm până la adânci bătrâneți. Rotary este o școală în care învățăm toată viața și în care lecția principală este PRIETENIA. În fiecare zi dăm extemporal neanunțat, iar în situații mai complicate, teză neanunțată. Suntem o rețea de prieteni, pentru că a fi membru Rotary nu înseamnă altceva decât a avea aceleași valori. Prietenia presupune sinceritate, integritate, onoare, respect, binele celuilalt, încredere, și se bazează pe fapte.

Ne confruntăm cu provocări mari nu doar în comunitățile noastre, ci pe tot globul. Acțiunile noastre de azi ne determină viitorul. Noi construim viitorul cu fiecare acțiune de-a noastră. Totul începe cu tine și cu fiecare alegere personală pe care o faci în primul rând pentru tine. Schimbarea începe din interior. Decizia de a trăi în integritate, de a face ceea ce este corect și bine pentru toată lumea, de a gândi și acționa pe termen lung este responsabilitatea fiecăruia. Atunci când vom înțelege că 1,2 milioane de membri, care gândesc și acționează în aceeași direcție, mută munții împreună, vom înțelege că doar prin cooperare suntem capabili de lucruri mai mari decât ne-am fi închipuit vreodată. Abia atunci vom fi de neoprit. 

De aceea, la final de mandat, vă doresc să dezvoltați prietenia și solidaritatea. Să dezvoltați prietenii noi în cluburile voastre, în district și mai ales pe plan internațional. Să fiți solidari cu cei ale căror districte se confruntă cu nenorociri. Să vă deschideți mintea și inima și să vă conectați autentic unii cu alții. Să realizați că suntem parte a unui întreg, acționăm precum o roată care pune lucrurile în mișcare, care face schimbări majore cu un impact imens, ceva mult mai mare decât noi, o forță comună a binelui, o națiune unită a oamenilor de acțiune care nu se luptă pentru putere, ci care au înțeles că doar prin cooperare și prietenie creează schimbarea mult dorită. Vă mulțumesc pentru tot sprijinul acordat! Vă doresc să vă conectați cu adevărat, autentic, unii cu alții, suflet la suflet, idei cu idei, cu prietenii voștri și cu oameni de pe tot globul, care vă împărtășesc valorile și proiectele. 

Doar formând prietenii durabile, conexiuni autentice, sincere veți reuși să creați ÎMPREUNĂ, asemeni unui întreg, schimbarea pe care vreți să o vedeți în lume. 
 

Rotary Connects The World!


Cu prietenie,

Marian Neagoe

District Governor 2241, Romania si Republica Moldova

 

Te invit sa te conectezi cu mine si sa fii la curent cu ceea ce fac:

http://www.marianneagoe.com/

Facebook  |  Instagram   |  YouTube

 

LINK-URI UTILE

GLOBAL GRANTS

GRANT MANAGEMENT SEMINAR LEADERS GUIDE

https://learn.rotary.org/members/learn/catalog

http://www.evenimenterotary.ro

https://brandcenter.rotary.org

 

TRAINING-URI

Training-uri Membership

Training-uri Leadership

Training-uri Fundraising

Training-uri Imagine Publica

Training-uri Fundatia Rotary

Rotary 2019-2020 2021-01-13 22:00:00Z 0
24 aprilie 2020 - Balul de excelenta 2020 2020-04-23 21:00:00Z 0

16 mai 2020 - Bal Venetian, Rotary Club Baia Mare

story-thumbnail
EVENIMENT ANULAT
 
Bal Venetian - eveniment caritabil
 
Fondurile vor fi folosite pentru dotarea Centrului Social Phoenix Baia Mare pentru copii cu autism si persoane cu dizabilitati.
 
Data: 16 mai 2020, ora 18:30
Locatie: Hotel Restaurant MARA
 
Donatie minima: 400 lei/invitat
Dress code: black tie
16 mai 2020 - Bal Venetian, Rotary Club Baia Mare 2020-03-27 22:00:00Z 0
28 martie 2020 - Balul de excelenta 2020-03-27 22:00:00Z 0

28 martie 2020 - Bal caritabil, club Rotary Slobozia

story-thumbnail
EVENIMENT ANULAT
 
Vă invităm să petrecem împreună momente deosebite într-o atmosferă elegantă. cu scopul strângerii de fonduri în vederea susținerii proiectelor Clubului, în interesul direct al comunității ialomițene.
 
Donație minimă: 500 lei/persoană
Ținută recomandată: Black Tie
Locație: Restaurant Ever Green Amara
Data: 28.03.2020, ora 19:00
28 martie 2020 - Bal caritabil, club Rotary Slobozia 2020-03-27 22:00:00Z 0
27 martie 2020 - Universul Cunostintelor - Oplimpicii Nationali 2020-03-26 22:00:00Z 0

7 martie 2020 - Balul caritabil, „Împreuna pentru sanatate” 

story-thumbnail
Rotary Club Focșani ”Varana” organizează, pe 7 martie 2020, cea de-a XI-a ediție a tradiționalului Balul de Caritate, intitulat în acest an ”Împreună pentru sănătate!”, al cărui scop este strângerea de fonduri pentru un nou important proiect din domeniul sănătății.
 
Suntem onorați să iți transmitem invitația la acest eveniment, care va fi un nou prilej prin care Clubul nostru demonstrează că spiritul rotarian este construit pe baze reale, pe proiecte de anvergură care îmbunătățesc semnificativ viața comunității noastre.
 
Data limită pentru confirmare este .20 februarie 2020
 
Contact: 0722 286 342
7 martie 2020 - Balul caritabil, „Împreuna pentru sanatate” 2020-03-06 22:00:00Z 0

6 martie 2020 - Women of Action

story-thumbnail
Women's Ball - Women of Action
Data: 6 martie 2020, ora 19:00
Locatia: Athenee Palace Hilton Bucuresti, salonul Le Diplomate
 
Cluburile din Bucuresti si Ilfov au deosebita placere de a va invita sa participati la Balul Femeii Rotary International, eveniment caritabil, prilej de recunoastere a potentialului Rotarian si de a sarbatorii femeia Rotary International.
 
RSPV: 25 februarie 2020
 
Contact:
Andrei Botez, 0724 225 925, andreibmv@yahoo.com
Gratiela Badicu, 0745 555 551, gratiela.badiciu@hotelmoxa.com
 
CONTRIBUTIE DE PARTICIPARE: 275 lei
Cont Rotary Bucuresti Cismigiu: RO78RNCB0071143937690001
Dress code: BLACK TIE
6 martie 2020 - Women of Action 2020-03-05 22:00:00Z 0

28 martie 2020 - Rotary Golf Charity Cup

story-thumbnail
EVENIMENT ANULAT
 
Rotary Club Oradea 1113 organizează în data de 28 martie 2020, la Kings Land Country Club Ineu, Ediția a IV-a a Rotary Golf Charity Cup, o competiție de golf caritabilă dedicată susținerii educației și sanitației în școlile din județul Bihor, la care vă invităm cu drag!
 
Fondurile strânse în urma desfășurării Rotary Golf Charity Cup, Ediția a IV-a vor fi folosite pentru finanțarea Atelierelor educaționale privind igiena personală și a mâinilor din cadrul proiectului “Mâini curate, copii sănătoși” care vor fi derulate de Clubul Rotary 1113 în grădinițele și școlile din județul Bihor în anul 2020.
 
Până în prezent au fost instruiți peste 1.800 de copii atât din mediul urban (municipiul Oradea), cât și din mediul rural. Ținta noastră anuală este de 2.000 de copii instruiți privind igiena sanitară și spălatul corect al mâinilor.
 
Vă așteptăm începând cu ora 11 am cu muzică, mâncare și băutură bună pentru a urmări un concurs de golf de top din România. La ora 3 pm veți avea oportunitatea de a asista la premierea câștigătorilor Rotary Golf Charity Cup 2020.
 
Vă așteptăm să petrecem împreună o după-amiază frumoasă de sâmbătă și să sprijinim dreptul copiilor din județul Bihor la educație sanitară și igienă!
 
28 martie 2020 - Rotary Golf Charity Cup 2020-03-02 22:00:00Z 0

01 martie 2020 - Cupa de Ski Mărțișor

story-thumbnail
Membrii Clubului Rotary Club Burg Transilvania organizează o competiție sportivă de amatori, în data de 01 martie 2020, în Poiana Brașov.
Competiția se adresează membrilor Rotary Club.
 
Despre competiție:
- organizată în două manșe;
- categorii: fete/băieți (peste 16 ani);
- premii în produse;
- secretariat la Pub Black & White, Poiana Brașov.
 
*After party și evenimente de socializare după concurs și premiere la Pub Black & White, Poiana Brașov.
 
Contact:
Brașov, str. Poarta Schei, Nr. 13
T: +40 268 513 070
F: +40 268 506 187
 
Anemona Hermeneanu
anemona.hermeneanu@oktoberfestromania.ro
T: 0040 - 728 289 066
Marius Câmpeanu
marius.campeanu@oktoberfestromania.ro
T: 0040 - 727 666 777
01 martie 2020 - Cupa de Ski Mărțișor 2020-02-29 22:00:00Z 0

19 - 22 martie 2020 - P.E.T.S. & D.T.T.S. Râmnicu Vâlcea

story-thumbnail

EVENIMENT ANULAT

 

D.T.T.S și P.E.T.S. 2020 este Evenimentul care reunește liderii anului Rotarian următor și este destinat instruirii membrilor Comitetului Districtual, Asistenților Guvernator și Președinților Aleși 2020-2021.

Locatie : RAMNICU VALCEA - Hotel RAMADA

Perioada: 19 - 22 martie 2020

 

Inscrieri la linkul urmator: http://pets.rotarynord.ro/

 

Persoana de contact: Irina Stratulat

rotarysecretar2020.2021@gmail.com

0040/740.878.068 

19 - 22 martie 2020 - P.E.T.S. & D.T.T.S. Râmnicu Vâlcea 2020-02-28 22:00:00Z 0

29 februarie 2020 - Bal caritabil, „Împreună pentru inima Transilvaniei”

story-thumbnail
Colegii de Clubul Rotary Cluj SAMVS, transmit tuturor cluburilor invitația la balul de caritate ce va va avea loc vineri, 29 februarie 2020, la Grand Hotel Napoca din Cluj Napoca, începând cu orele 20:00.

Invitația precum și detaliile de contact ale organizatorilor le găsiți accesînd link-urile:

https://mcusercontent.com/80f63b70aedc4334bf1692b7c/files/a23ee1ef-bde1-47fe-8ac1-dcec85622ac2/Bal_Caritabil_SAMVS_Invitatie.pdf

https://mcusercontent.com/80f63b70aedc4334bf1692b7c/images/634e7dc8-1e6e-440f-b71f-32c6e768d81c.png
29 februarie 2020 - Bal caritabil, „Împreună pentru inima Transilvaniei” 2020-02-28 22:00:00Z 0

29 februarie 2020 - Balul de Caritate Rotary Marghita

story-thumbnail
Avem placerea sa va invitam sa fiti alaturi de noi la Balul de Caritate Rotary Marghita sambata 29 februarie 2020, ora 19:00, la Restaurantul Perla din Marghita.
 
Impreuna vom sustine proiectul nostru „Rotary pentru resuscitare”, fondul financiar adunat in cadrul acestui eveniment caritabil va fi folosit pentru dotarea voluntarilor din Echipa Medicala de Urgenta a Spitalului Municipal „Dr. Pop Mircea” Marghita cu dispozitive necesare resuscitarii.
 
Acest fond va fi adunat din taxa de participare la bal, o tombola, o expozitie de tablouri cu vanzare, o licitatie de diverse obiecte, donatii si sponsorizari. Muzica live si dans cu formaia XXL Band din Satu Mare.
 
Taxa de participare: 250 lei/persoana
Cazare la Marghita (jud. Bihor):
 
Pensiunea Perla *** (le etajul restaurantului unde are loc balul) - www.pensiune-bello.ro
Pensiunea Bello *** (3 km de locatia balului, piscina interioara, jacuzzi, sauna) - www.pensiunea-bello.ro
 
Prezenta voastra va fi un ajutor, o onoare si o mare bucurie pentru noi.
 
Daca alegeti sa fiti alaturi in acest proiect caritabil, va rugam sa confirmati pana la data de 20 februatir 2020 telefonic ori printr-un simplu SMS sau mail.
Gyorfi Andras - presedinte RC Marghita - 0744 249 522
Dan Ile - secretar RC Marghita - 0744 228 682
E-mail: rotarymar@yahoo.com
29 februarie 2020 - Balul de Caritate Rotary Marghita 2020-02-28 22:00:00Z 0
28 martie 2020 - Balul de caritate Rotary 2020-02-27 22:00:00Z 0
28 februarie 2020 - Balul de Caritate Rotary 2020 2020-02-27 22:00:00Z 0

27 februarie 2020 - Ceremonia de chartare, Rotary Club Târgu Lăpuș

story-thumbnail
Rotary Club Târgu Lăpuș are onoarea de a vă invita la ceremonia de chartare a clubului, în data de 27.02.2020, începând cu ora 17:00, la Restaurantul Hatos Events, situat în Târgu Lăpuș, str. Liviu Rebreanu, nr. 109. Dress code, ținută business.
Evenimentul va continua cu o cină festivă, în aceeași locație.
 
Taxa de participare: 200 lei.
 
Cazarea este disponibilă la următoarele pensiuni, în limita locurilor disponibile:
 
Pensiunea Aurica - 0745 233 796
Pensiunea Popasu' - 0764 103 940
Pensiunea Maria - 0742 021 161 sau 0262 387 422
 
Pentru confirmări vă rugăm să sunați la:
- Mariana Pop: 0731 014 738
- Adriana Isac: 0724 561 794
 
Invitația la eveniment precum și delaliile despre organizatori le găsiți accesând link-ul:
https://mcusercontent.com/80f63b70aedc4334bf1692b7c/files/b48cbfde-70f7-45d2-ac3f-ef834fc4f839/invitatie_Tg_Lapus_Cartare_invitatie.pdf
27 februarie 2020 - Ceremonia de chartare, Rotary Club Târgu Lăpuș 2020-02-26 22:00:00Z 0
22 februarie 2020 - Petrecerea de Dragobete 2020-02-21 22:00:00Z 0

21 februarie  2020 - Botosaniul iubeste excelenta

story-thumbnail

Dragi prieteni, vă așteptăm la unul din cele mai importante evenimente ale Rotary Club Botoșani, Balul caritabil "Botoșaniul Iubește Excelența" în sprijinul programului bursier inițiat acum 6 ani și prin care susținem liceeni cu performanțe deosebite dar cu posibilități materiale reduse.

Așadar, vineri - 21 februarie 2020, ora 19:00, Bal la Botoșani -  Popasul Cucorăni - Salon Luceafărul, în compania a peste 300 de participanți, vă așteptăm alături de noi! Mai mult, a doua zi - sâmbătă 22 februarie -  urmează să fim nașii unui nou club, în Fălticeni!

Înscrierea online este destinată exclusiv membrilor Rotary și familiilor acestora și se poate realiza până în 14 februarie 2020. : https://forms.gle/4etGf3uYXiewZH6E9

Dacă sunteți interesați și de cazare, vă rugăm sa bifați in formularul de înscriere, avem opțiunea locației de desfașurare a evenimentului, dar și variante de 3 și 4 stele, hoteluri în oraș. Ne vom da tot concursul să vă simțiți cât mai bine!

21 februarie 2020 - Botosaniul iubeste excelenta 2020-02-20 22:00:00Z 0

22 februarie-Chartare Rotary Club Falticeni

story-thumbnail

Cu mare bucurie vă anunț că în 22 februarie 2020 începând cu orele 12:30 va avea loc ceremonia de chartare  a Clubului Rotary Fălticeni la Muzeul de Artă Florin Irimescu din Fălticeni. 

Haideți să fim alături de ei și să le urăm bun venit în familia Rotary membrilor Clubului Rotary Fălticeni!

Invitația la eveniment precum și delaliile despre organizatori le găsiți accesând link-ul:
Formular de înscriere la Ceremonia de cartare | ROTARY CLUB FĂLTICENI

22 februarie-Chartare Rotary Club Falticeni 2020-02-17 22:00:00Z 0

07- 09  Februarie 2020 - CUPA ROTARY ZALAU

story-thumbnail

Avem  deosebita plăcere să vă invitam la editia a - XV - a a Turneului de Fotbal CUPA ROTARY ZALAU  care va avea loc in perioada 07- 09  Februarie 2020.

PROGRAMUL TURNEULUI:

 - Vineri 07 Februarie ,  ora 19°° primirea oaspeţilor la Hotel - Restaurant Brilliant Meses Zalau , P-ta 1 Decembrie 1918, Nr.11. ( in spatele Prefecturii ), iar incepând cu ora 20ºº cina si tragerea la sorţi a grupelor in aceeasi locatie.

Sâmbătă 08 Februarie   - ora 7ºº - 09°° , micul dejun                                                                                                                                                                                                                                   -                                           - ora 09°° - 16ºº desfăşurarea meciurilor de fotbal vor avea loc in Sala de sport a  Liceului Sportiv ”AVRAM  IANCU “ Zalau - Cartier Bradet  . In acceasi locatie, in paralel cu  Turneul de Fotbal se va desfăşura Turneul de Table si Şah.

De retinut ca turneul de fotbal Rotary fiind Old Boys varsta de participare este de preferat sa fie + 40 ani

                                        - ora 19°° masa festivă , premierea  si multe surprize la Restaurantul Brilliant Parc  Zalau – Str. George Cosbuc Nr.7.

 Taxa de participare este de 250 lei pentru rotaryeni si 250 lei pentru insotitori, iar pentru cei care participa numai la competitiile sportive (in cursul zilei de Sambata) taxa este de 100 lei.

Pentru cazare  va oferim:

Hotel Brilliant Meses , Zalau, Piata 1 Decembrie 1918,  Nr.11 ( situat in plin centru al Zalaului, in spatele Prefecturii).

Tel Rezervare receptie – 0260 661050

Pretul cazarii ( include mic dejun ) este de:

- Camera cu pat matrimonial (pt. 1 pers.) 160 RON

- Camera cu pat matrimonial (pt 2 pers.) 180 RON

- Camera cu 2 paturi (pt. 1 pers.) 160 RON

- Camera cu 2 paturi (pt. 2 pers.) 180 RON

Hotel Brilliant Plaza , Zalau, Str. Maxim D. Constantin nr. 8 (situat in centrul istoric al Zalaului, in apropire de Primaria Zalau).

Tel. Rezervare receptie – 0260 615062

Pretul cazarii ( include mic dejun ) este de:

- Camera lux cu pat matrimonial (pt. 1 pers.) 190 RON

- Camera lux cu pat matrimonial (pt. 2 pers.) 210 RON

- Camera lux cu 2 paturi (pt. 1 pers.) 190 RON

- Camera lux cu 2 paturi (pt. 2 pers.) 210 RON

 

Persoane de contact Rotary Club Zalau :

Comitet de Organizare :

DUNU IANCU SALAJANU - Presedinte RC Zalau-  tel. 0722 240184

GABRIEL OPREA – Secretar RC Zalau – tel. 0755 000243

AUGUSTIN  IELCIU – Asistent Guvernator - tel. 0744 552841

RADU ISTRATE  - tel. 0722 330067

GHEORGHE DEHELEAN  - Trezorier RC Zalau -  tel. 0754 999318

Important!

Pentru buna desfasurare a turneului avem rugamintea sa confirmati participarea pana cel tirziu in data de  27 Ianuarie 2020 , precum si numarul de camere la Hotel in vederea rezervari si cu ce data( 07.02.2020 si/sau 08.02.2020).

07- 09 Februarie 2020 - CUPA ROTARY ZALAU 2020-02-06 22:00:00Z 0

31.01.2020 – 02.02.2020 - Întrunirea Comitetului Districtual

story-thumbnail

Dată: 31.01.2020 – 02.02.2020
Locaţie: Predeal; Hotel Carpați
Contact: marian.neagoe@gmail.com

PROGRAM EVENIMENT:
Întrunirea Comitetului Districtual
A Treia Întâlnire cu Asistenţii Guvernatorului
Întrunirea Consiliului Consultativ al PDG, DGE, DGN
Nominalizarea DGN 2022/2023
Prezentarea Temei Prezidenţiale 2020-2021- DGE Fredi Călinoiu
Workshop – Care e imaginea noastră ca Rotarieni, ca și club Rotary și ca District Rotary?

Afla mai multe >

http://www.evenimenterotary.ro/event/intrunirea-comitetului-districtual/

31.01.2020 – 02.02.2020 - Întrunirea Comitetului Districtual 2020-01-30 22:00:00Z 0

31 ianuarie 2020 - Întrunirea Comitetului Districtual

story-thumbnail

Dată: 31.01.2020 – 02.02.2020
Locaţie: Predeal; Hotel Carpați
Contact: marian.neagoe@gmail.com

PROGRAM EVENIMENT:
Întrunirea Comitetului Districtual
A Treia Întâlnire cu Asistenţii Guvernatorului
Întrunirea Consiliului Consultativ al PDG, DGE, DGN
Nominalizarea DGN 2022/2023
Prezentarea Temei Prezidenţiale 2020-2021- DGE Fredi Călinoiu
Workshop – Care e imaginea noastră ca Rotarieni, ca și club Rotary și ca District Rotary?

Afla mai multe >

http://www.evenimenterotary.ro/event/intrunirea-comitetului-districtual/

 

31 ianuarie 2020 - Întrunirea Comitetului Districtual 2020-01-30 22:00:00Z 0
8 decembrie 2019 - Concert extraordinar de iarna 2019-12-07 22:00:00Z 0

7 decembrie 2019 - Balul Anual al Clubului Rotary Lugoj

story-thumbnail
Colegii de la Clubul Rotary Lugoj, vă invită la "Balul Anual al Clubului Rotary Lugoj", care va avea loc în data de  7 decembrie, ora 19.00, la restaurantul J'ADORE.
 
Scopul balului este unul caritabil, fondurile obținute vor fi utilizate în proiectele clubului destinate comunității locale.
Vă rugăm sa confirmați participarea până în data de 01.12.2019
 
Taxa de participare este de 300 RON/persoană
 
Contact:
Gaspar Paul Bernard: 0742 195 158 sau corisson@yahoo.com
Corbeanu Paul: 0745 027 043 sau paul_corbeanu@hotmail.com

Invitația și detaliile despre organizatori le găsiți accesând link-ul:
 
7 decembrie 2019 - Balul Anual al Clubului Rotary Lugoj 2019-12-06 22:00:00Z 0
29 noembrie 2019 - Gala Premiilor Rotary Bârlad 2019-11-28 22:00:00Z 0

29 Noiembrie 2019 - Balul caritabil “ROTARY RESPIRĂ VIAȚĂ!”

story-thumbnail
Colegii de la Clubul Rotary Danubius Giurgiu vă transmit invitatia Clubului Rotary Danubius Giurgiu de a le fi alături la Balul “ROTARY RESPIRĂ VIAȚĂ!”, eveniment ce va avea loc vineri, 29 Noiembrie 2019, ora 18.00, la Sala de Evenimente Rayna.
 
Invitația precum și detaliile de contact ale organizatorilor le găsiți accesând link-ul:

https://gallery.mailchimp.com/80f63b70aedc4334bf1692b7c/files/a6aab6f3-1d47-4129-8f3b-5c359d46839b/INVITATIE.pdf
29 Noiembrie 2019 - Balul caritabil “ROTARY RESPIRĂ VIAȚĂ!” 2019-11-28 22:00:00Z 0

27 noiembrie 2019 - „Declarație” de Tudor Mușatescu, Clubul Rotary Cluj Napoca Opera

story-thumbnail
Colegii de la Clubul Rotary Cluj Napoca Opera, vă invită la un spectacol de teatru, un one woman show, susținut de colega rotariană Elena Ivanca, ce va avea loc în data de 27 nov 2019, ora 19:00 la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, din strada Memorandumului nr. 21, Cluj Napoca.

Invitația precum și detaliile de contact ale organizatorilor le găsiți accesînd link-ul:

https://gallery.mailchimp.com/80f63b70aedc4334bf1692b7c/images/1dcae092-d25c-42f2-9baf-bf958edfe7b1.jpg
 
27 noiembrie 2019 - „Declarație” de Tudor Mușatescu, Clubul Rotary Cluj Napoca Opera 2019-11-26 22:00:00Z 0

23 noiembrie 2019 - Bal de caritate Club Rotary Teka din Târgu Mures

story-thumbnail
 
Colegii de Clubul Rotary Teka din Târgu Mureș, transmit tuturor cluburilor invitația la balul de caritate tradițional și aniversarea a 15 ani de la cartarea clubului.

Evenimentul va avea loc în 23 noiembrie 2019, la Romarta Luxury Events salonul Gold din Tg. Mureș, începând cu orele 19:00.

Proiectul ecologic sprijinit anul acesta se intitulează: "Ce pot face eu pentru planeta mea?"

Invitația precum și detaliile de contact ale organizatorilor le găsiți accesînd link-ul:

https://gallery.mailchimp.com/80f63b70aedc4334bf1692b7c/_compresseds/a6915d9c-876c-4cb8-8a18-201793764027.jpg
23 noiembrie 2019 - Bal de caritate Club Rotary Teka din Târgu Mures 2019-11-22 22:00:00Z 0
23 noiembrie 2019 - Bar caritabil „Dăruind te bucuri de viață 2019-11-22 22:00:00Z 0

20 noiembrie 2019 - Ceremonia de Chartare a Clubului Rotary Bucuresti Excelsior

story-thumbnail

Cu mare bucurie vă anunț că în 20 noembrie 2019 începând cu ora 18:30 va avea loc ceremonia de chartare  a Clubului Rotary București Excelsior la Palatul CEC din București. 

Cu această ocazie va avea loc și lansarea proiectului transformațional "Society 5"


Haideți să fim alături de ei și să le urăm bun venit în familia Rotary membrilor Clubului Rotary București Excelsior!
 

 Invitația la eveniment precum și delaliile despre organizatori le găsiți accesând link-ul:
https://gallery.mailchimp.com/80f63b70aedc4334bf1692b7c/files/0a124658-8bb6-4133-8236-3974e6538f86/Membrii_D2241_Invitatie_Rotary_Excelsior_Ceremonie_Chartare_si_lansare_Society_5.pdf


Broșura evenimentului de chartare o găsiți accesând link-ul:
https://gallery.mailchimp.com/80f63b70aedc4334bf1692b7c/files/8fcdf2d0-16f3-4c07-99cc-7e608536b3e8/Brosura_Eveniment_Chartare_Rotary_Club_Bucuresti_Excelsior.pdf

20 noiembrie 2019 - Ceremonia de Chartare a Clubului Rotary Bucuresti Excelsior 2019-11-19 22:00:00Z 0

15 noiembrie 2019 - Bal caritabil anual - Rotary Club Deva Castrum

story-thumbnail
Avem bucuria de a vă invita să fiţi alături de noi ȋn acţiunea de susţinere a excelenţei şi a talentului ȋn rândul tinerilor. Evenimentul va avea loc ȋn data de 15 noiembrie 2019, ȋn Deva (sala de evenimente Bliss - strada Santuhalm) , şi are ca scop strângerea de fonduri pentru cinci tineri extrem de talentaţi, dar cu posibilităţi materiale reduse, toţi elevi ai Liceului de Arta Sigismund Toduta - Deva.
     Ne dorim ca aceşti tineri să poată participa la cât mai multe concursuri şi acţiuni, ce ȋi vor ajuta ȋn dezvoltarea lor profesională şi personală şi care le vor oferi noi perspective pentru viitor. Ne angajăm să suportăm cheltuielile lor de participare (taxe, masă, transport, cazare etc.), cheltuieli care i-au ţinut, din păcate, departe de multe competiţii.
 
Camelia Maria TEAU - Preşedinte Rotary Club Deva Castrum 2019-2020; Tel: 0735/733 253
15 noiembrie 2019 - Bal caritabil anual - Rotary Club Deva Castrum 2019-11-14 22:00:00Z 0

15 noiembrie 2019 - Balul de caritate Rotary

story-thumbnail
Colegii de la Clubul Rotary Câmpia Turzii, vă invită la balul de Caritate Rotary 2019, ediția a VI-a, care va avea loc în data de  15 noembrie, la sala de evenimente MILEXIM BALROOM.
 
Sub deviza „Rotary investește în sănătate”, fondurile colectate vor fi utilizate pentru amenajarea unei saline artificiale destinată copiilor din cadrul unităților de învățământ din comunitatea locală
 
Vă rugăm să confirmați prezența, până luni 12 noiembrie, la numerele de telefon:
Adrian Toth - președinte: 0754 026 334
Alexandru Pașcu - secretar: 0748 083 134
email: contact@rotarycampiaturzii.ro
 
Taxa de participare este în valoare de 250 lei/persoană
 
Vă așteptăm cu drag să serbăm împreună cei 5 ani de existență ai clubului nostru!

Invitația și detaliile despre organizatori le găsiți accesând link-ul:
 
15 noiembrie 2019 - Balul de caritate Rotary 2019-11-14 22:00:00Z 0

7 noiembrie 2019 - SOGNO Recital Cameral

story-thumbnail
În data de 7 noiembrie 2019, de la ora 19:00 la Biserica Reformată din strada Mihail Kogălniceanu 21, Cluj-Napoca.
 
Recitalul este susținut de colegul nostru, baritonul Florin Estefan și pianistul Mihai Diaconescu.
 
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului de susținere activității Centrului de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie din Cluj-Napoca.
 
Proiectul constă în organizarea unor evenimente culturale cu scop caritabil. Fondurile strânse în urma vânzării biletelor la aceste evenimente vor fi donate pentru achiziționarea unei amnulanțe de tip A1, necesară pentru transportul pacienților Centrului.
 
Biletele sunt se găsesc la secretarul clubului, Anca Pintilie (tel. 0740 093 168) și online pe www.bilete.ro sau pot fi achiziționate la intrare în seara spectacolului.
7 noiembrie 2019 - SOGNO Recital Cameral 2019-11-06 22:00:00Z 0

18 octombrie 2019 - Balul Caritabil „Rota Cardio” 
 

story-thumbnail
Colegii de la Clubul Rotary Deva, vă invită la Balul Caritabil Rota Cardio pentru strangere de fonduri dotare sectia cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Deva care va avea loc în data de  18 octombrie, orele 19:00, la Casa Archia (Str. Zăvoi nr. 92).

Invitația și detaliile despre organizatori le găsiți accesând link-ul:
 
18 octombrie 2019 - Balul Caritabil „Rota Cardio”   2019-10-17 21:00:00Z 0

22-24 noiembrie - Seminarul de instruire al Fundației Rotary

story-thumbnail

Seminarul de instruire al Fundației Rotary este un training anual la care cluburile trebuie să participe pentru a obține MOU.

MOU este indispensabil pentru cluburile care fac GG. Chiar în această săptămână un club care dorea sa facă un GG cu un district din Franța, de 80-100.000 USD, pentru dotarea cu aparatură medicală, nu s-a calificat în acest sens.

Acest seminar va fi cel care îi va instrui concret pe reprezentanții cluburilor cum se întocmește un GG, dar și alte aspecte utile în Rotary.

Recomand profesionalizarea prin participarea unor colegi care au cunoștințe economice sau care chiar fac proiecte pe fonduri.

În urmă cu mai bine de 7 luni, am inițiat proiectul de a co-opta în fiecare județ un rotarian dedicat pe termen lung, pentru a îi sprijini pe cei care fac GG.  În perioada următoare vom completa o echipă minimă de colegi pentru fiecare județ și o vom posta pe site-ul D2241.

Recomand ca decontarea cheltuielilor să se facă de către cluburi.

Seminarul va avea loc în perioada 22-24 noiembrie la Brașov, pentru a fi accesibil tuturor și va fi organizat de RC Brașov, cu sprijinul direct al AG Luminița Popa.

Inregistreaza-te aici

Detalii suplimentare pe site-ul evenimenterotary.ro

22-24 noiembrie - Seminarul de instruire al Fundației Rotary 2019-10-13 21:00:00Z 0

12 octombrie 2019 -  Mostenitorii Romaniei Muzicale

story-thumbnail
Avem placerea de a vă invita la recitalul extraordinar al violonistei Ioana Cristina GoiceaSambata 12 octombrie, orele 19:00 la Sala Radio din Bucuresti.
 
Proiectul Mostenitorii Romaniei Muzicale, inceput in 2018, este un parteneriat multi-anual intre Rotary Club Pipera si Radio Romania Muzical si is popune sa aduca la Bucuresti tineri muzicieni romani de exceptie, cu activitate importanta in straintate, pentru a fi cunoscuti si apreciati si acasa.
 
Ioana, o stea in devenire si singura romanca din ultimele decade laureata a concursului Regina Elisabetha de la Bruxelles, va sustine pe 12 octombrie, primul sau recital inapoi in tara, la Bucuresti, alături de partenerul de recital, pianistul Andrei Banciu. Cei doi ne propun lucrări de Piotr Ilici Ceaikovski, Maurice Ravel și Camille Saint-Saëns, un program muzical de exceptie, ce reunește virtuozitatea și lirismul.
 
Biletele pentru recitalul din 12 octombrie sunt disponibile în rețeaua www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro și la casa de bilete a Sălii Radio din str. General Berthelot nr. 60-64. Abonamentele pentru stagiunea muzicală de la Sala Radio sunt valabile.
 
 
 
12 octombrie 2019 - Mostenitorii Romaniei Muzicale 2019-10-11 21:00:00Z 0

26 octombrie 2019 - Ceremonia de chartare Rotary Club Soroca

story-thumbnail
Stimati prieteni,
Noi, membrii Clubului Rotart soroca avem onoarea de a va invita sa participati, in perioada 25-27 octombrie, la seria de evenimente ce vor avea loc cu ocazia Ceremoniei de cartare a Rotary Club Soroca.
 
Cu mult drag,
Natalia Vrancean, presedinte Rotary Soroca
 
Sambata 26 octombrie 2019, ora 18:00.
 
Gasiti detaliile evenimentului in linkul de mai jos:
26 octombrie 2019 - Ceremonia de chartare Rotary Club Soroca 2019-10-06 21:00:00Z 0
4 octombrie 2019 - Balul - O sansa la viata - Rotary Club Bistrita Nosa 2019-10-03 21:00:00Z 0

13-15 septembrie 2019 - Weekend Pescaresc la Braila - O speranta pentru inima brailenilor

story-thumbnail
Avem placerea de a va invita la evenimentul nostru - Weekend pescaresc la Braila - 13-15 septembrie.
"Rotary - O speranta pentru inima brailenilor"
 
Vineri - 13 septembrie - Seara festiva intretinuta de Emy Dragoi si invitatii / Cocktail Jazz
Sambata - 14 septembrie - plimbare pe Dunare cu nava muzeu "Borcea" urmata de un eveniment culinar gazduit de restauntul Daniel's
Duminica - 15 septembrie - Semimaratonul Braila 2019
 
Fondurile obtinute vor fi folosite pentru dotarea cu aparatura medicala/defibrilatoare a Spitalului Judetean de Urgenta Braila.
Donatia recomandata este de 300 de lei/persoana pentru ziua de vineri si de 300/persoana pt ziua de sambata.
 
Va rugam sa confirmati prezenta la nr de tel. Cosmin - 0722635370. Danut - 0745521078
 

13-15 septembrie 2019 - Weekend Pescaresc la Braila - O speranta pentru inima brailenilor 2019-09-12 21:00:00Z 0

29 Noiembrie - 1 Decembrie 2019 - ALBA IULIA 101 

story-thumbnail
Clubul Rotary Alba Iulia impreuna cu Districtul Rotary 2241 Romania si Republica Moldova organizeaza la Alba Iulia, in perioada 29 Noiembrie - 1 Decembrie 2019, evenimentul “Alba Iulia 101” pentru a celebra Ziua Nationala a Romaniei.
 
Detalii despre program se gasesc la adresa:
http://www.rotaryclubab.ro/brosura.html
 
Inscrie-te si achita pana la 1 Noiembrie 2019 si poti castiga unul din cele 25 de premii puse la dispozitie de RC Alba Iulia cu ocazia implinirii a 25 de ani de la chartarea clubului. Premiul cel mare este un costum popular romanesc pentru tine si partenerul/partenera ta facut la comanda.
 
Link inscriere:

29 Noiembrie - 1 Decembrie 2019 - ALBA IULIA 101  2019-09-09 21:00:00Z 0
18 octombrie 2019 - Balul - O sansa la viata - Cluburile Rotary Galati 2019-09-04 21:00:00Z 0

3-6 octombrie 2019 - Invitatie Chartare Rotary Club Suceava Cetate 

story-thumbnail
Avem onoarea de a vă invita să participați în perioada 3-6 octombrie 2019 la seria de evenimente ce vor avea loc cu ocazia Ceremoniei de Cartare.
Așteptăm cu drag să vă înscrieți până pe data de 20 septembrie 2019 prin completarea formularului disponibil pe site-ul nostru  http://registration.rcsc.ro/index.html
 
Pentru orice informații nu ezitați să ii contactați pe colegii noștri rotarieni:
- Loredana Mihăilă       – tel: 0740280452
- Loredana Proțiencu   – tel: 0734534916
- Vasile Varvaroi           – tel: 0727739206
 
 

3-6 octombrie 2019 - Invitatie Chartare Rotary Club Suceava Cetate  2019-09-04 21:00:00Z 0
27 septembrie 2019 -  Invitatie Chartare Rotary Club Cluj-Napoca Hoia 2019-09-04 21:00:00Z 0

20 – 22 septembrie 2019 - Colegiul de Leadership

story-thumbnail
Cu bucurie deschidem inscrierile pentru TABARA DE LEADERSHIP DE LA HOTELUL PESTERA, care se va desfasura in perioada 20 – 22.09.2019 la hotelul PESTERA.
 
Mesajul lui Marian Popa- Leadership Comitee Chair
https://gallery.mailchimp.com/80f63b70aedc4334bf1692b7c/files/3b736851-0b0f-436b-8d5b-719aca8e54e6/Mesaj_Mike_Popa.pdf

Programul final al Colegiului de Leadership pentru anul rotarian 2019 – 2020
https://gallery.mailchimp.com/80f63b70aedc4334bf1692b7c/files/787c14d3-7635-47b2-85a9-38db3648893e/Colegiul_de_Leadership_2019_2020.pdf

Invitația de înscriere la Tabăra de Vară a Colegiului de Leadership de la Peştera, ce va avea loc în perioada 20.09.2019 – 22.09.2019
https://gallery.mailchimp.com/80f63b70aedc4334bf1692b7c/files/193b3f9b-45c2-4423-ac03-e85f7e9a93f9/Pestera_de_distribuit.xlsx
 

20 – 22 septembrie 2019 - Colegiul de Leadership 2019-09-04 21:00:00Z 0

29 septembrie - Promenada inimilor

story-thumbnail

Dragi prieteni Rotarieni,

Ziua cea MARE ( Promenada Inimilor  2019!!) se apropie, asa ca va trimit cateva materialele clarificatoare legate de organizarea Promenadei Inimilor

(de Ziua Mondiala a Inimii in 29 septembrie!), sub titulatura "Rotary, Inima Mea".

 

Vezi atasamente:

1. Ce am facut in 2018 (nu doar record de orase - 35! - in 2017 au fost 33!!!)

2. Scrisoare Promenada Inimilor 2019 (document explicativ si un tutorial util pentru noii presedinti de club)

3. Draft comunicat Promenada Inimilor 2019 (pe principiul: comunicarea in format similar e cheia vizibilitatii noastre in Romania si Moldova!!!)

 

Astept inscrierile voastre pana vineri 23 August!

 
 
 

29 septembrie - Promenada inimilor 2019-09-04 21:00:00Z 0

Chartare RC Ramnic

 
Data: 30 iunie 2018
Locatie: L'Accademia del Gusto, Str. Regina Maria 49
Chartare RC Ramnic 2018-06-29 21:00:00Z 0
Ceremonia de Schimbare de Mandat 2018-06-28 21:00:00Z 0
Cartare RC Iasi Junimea 2018-06-24 21:00:00Z 0
Cartare RC Pipera 2018-06-21 21:00:00Z 0
RC Hateg - Sarbatoare in Tara Hategului 2018-06-15 21:00:00Z 0
Bal de caritate Rotary Club Abrud - Campeni 2018-06-14 21:00:00Z 0
CONFERINTA DISTRICTULA 2018-06-06 21:00:00Z 0
Cartare RC Hunedoara 2018-05-24 21:00:00Z 0
Generationship2 2018-05-24 21:00:00Z 0
Balul de Caritate "Primavara Rotariana" 2018-05-18 21:00:00Z 0
10 ANI RC CAHUL 2018-05-17 21:00:00Z 0
Cupa de Golf - Rotary International 2018-05-11 21:00:00Z 0
Bal RC Baia Mare 2018-05-11 21:00:00Z 0

Bal RC Sebes

Data: 11 mai 2018, ora 19.00
Locatie: Restaurant Trans Ivinis, Sebes
Bal RC Sebes 2018-05-10 21:00:00Z 0
Bal RC Targu Jiu 2018-05-03 21:00:00Z 0
Bal de Caritate RC Blaj 2018-04-19 21:00:00Z 0
ROTARY GENERATIONSHIP, EDITIA II 2018-03-29 21:00:00Z 0
20 de ani ROTARY CHISINAU 2018-03-27 21:00:00Z 0
Bal Rotary Club Caransebes 2018-03-23 22:00:00Z 0
D.I.S.T.A.S 2018 2018-03-22 22:00:00Z 0

Bal RC Resita

 
Data: 17 martie 2018, ora 19
Locatie: Sala Ballroom ROGGE
Bal RC Resita 2018-03-16 22:00:00Z 0
P E T S 2018 - Program si Inscriere 2018-03-15 22:00:00Z 0
INTERNATIONAL TENNIS FELLOWSHIP OF ROTARIANS 2018-02-22 22:00:00Z 0
International Skiing Fellowship of Rotarians 2018-02-09 22:00:00Z 0

Ambasadorul SUA in Romania, Dl Hans Klemm la Clubul Rotary Bucuresti

Ieri, a fost o zi deosebita pentru Clubul Rotary Bucuresti. Invitatul special al reuniunii noastre a fost Excelenta Sa, Ambasadorul SUA in Romania, Dl Hans Klemm.
S-a discutat despre prioritatile Statelor Unite in Romania cat si despre proiectele desfasurate de Clubul Rotary Bucuresti si Districtul 2241.
Am avut alaturi de noi si pe Guvernatorul Districtului 2241 - Milian Sopoian.
Multumim Excelentei Sale, pentru onoarea de a vizita Clubul Rotary Bucuresti.
 
Ambasadorul SUA in Romania, Dl Hans Klemm la Clubul Rotary Bucuresti 2018-02-07 22:00:00Z 0

Ambasadorul SUA in Romania, Dl Hans Klemm la Clubul Rotary Bucuresti

Ieri, a fost o zi deosebita pentru Clubul Rotary Bucuresti. Invitatul special al reuniunii noastre a fost Excelenta Sa, Ambasadorul SUA in Romania, Dl Hans Klemm.
S-a discutat despre prioritatile Statelor Unite in Romania cat si despre proiectele desfasurate de Clubul Rotary Bucuresti si Districtul 2241.
Am avut alaturi de noi si pe Guvernatorul Districtului 2241 - Milian Sopoian.
Multumim Excelentei Sale, pentru onoarea de a vizita Clubul Rotary Bucuresti.
 
Ambasadorul SUA in Romania, Dl Hans Klemm la Clubul Rotary Bucuresti 2018-02-07 22:00:00Z 0
Suior 2018 2018-01-25 22:00:00Z 0
Seminarul Fundatiei Rotary D2241, Seminarul Membership si Comitet Districtual 2017-12-14 22:00:00Z 0
Bal Rotary Club Lugoj 2017-12-08 22:00:00Z 0
1 Decembrie - ZIUA UNIRII - RC Alba Iulia 2017-11-30 22:00:00Z 2
Programul RYE / Termen Lung 2018/19 2017-11-23 22:00:00Z 0
Bal Caritabil RC Dej 2017-11-09 22:00:00Z 0
ROTARY INTERNATIONAL INSTITUTE CARPATHIA CLUJ-NAPOCA 2017 2017-10-30 22:00:00Z 1
Proiect Rotary Billiard Training - Oradea 2017 2017-10-12 21:00:00Z 1
Bal RC Aiud 2017-10-12 21:00:00Z 0
Concert Caritabil Alexandru Tomescu - Aniversare Rotary SAMVS Cluj-Napoca 2017-10-05 21:00:00Z 0
Forumul Vocational Braila 2017-09-13 21:00:00Z 1
33rd World Championship Cycling To Serve 2017-09-07 21:00:00Z 0
Weekend pescaresc / 20 de ani de activitate a RC Braila 2017-08-13 21:00:00Z 1
ROMANIAN TRADITIONAL ARTS CAMP - Ediția a V-a 2017-07-09 21:00:00Z 0
Intalnirea Asistentilor Guvernatorului 2017-06-29 21:00:00Z 0

Certificate of Recognition

Eforturile pe care fiecare dintre voi le-a depus pentru a ne atinge obiectivele au fost răsplătite odată cu recunoașterea acordată de Rotary International, prin intermediului Directorului RI Corneliu Dincă.
Este rezultatul unei munci în echipă, una care pornește zilele acestea la un drum nou, odată cu debutul anului rotarian 2017 - 2018.
Vă mulțumesc tuturor pentru implicare.

Mircea Ștefan Solovăstru
Guvernator 2016 - 2017 District 2241 România și Republica Moldova
Certificate of Recognition 2017-06-25 21:00:00Z 0
YEP - Tabere Internaţionale Rotary 2017 2017-06-22 21:00:00Z 0
Youth Exchange Program - JURNAL DE VACANŢA 2017-06-22 21:00:00Z 0
Mararonul Inimii - Actiune Caritabila RC Buzias 2017-06-10 21:00:00Z 0
Conventia Rotary Atlanta 2017 2017-06-09 21:00:00Z 0
Rotary Tennis Summer Cup Satu Mare 2017-06-08 21:00:00Z 0
RC Cetatuie Cluj - Concurs de Pescuit 2017-06-08 21:00:00Z 0
Weekend pescăresc la Braila / Prima intalnire YEP Inbound 2015-09-24 21:00:00Z 0
Turneul de tenis Rotary Arad - Timisoara 2015-09-10 21:00:00Z 0
RYLA 2015 2015-09-03 21:00:00Z 0
Regatta Rotary Mangalia 2015-08-18 21:00:00Z 0
Eveniment in Ucraina 2015-08-09 21:00:00Z 0

RYLA Camp Craiova

 
The 4th RYLA Leadership Camp are dedicated to young Rotaract / Interact members from Romania, Greece, Serbia, Bulgaria and is base on the CFC Twinning "Culture - Friendship - Cooperation", created in 2010.
RYLA Camp Craiova 2015-08-03 21:00:00Z 0
2015 IAREP - SABE JOINT CONFERENCE 2015-08-02 21:00:00Z 0
Ceremoniile Rotirii de Colan la Cluburile OCTO 2015-06-26 00:00:00Z 0
Bal Caritate R.C. Borsa - MM 2015-06-26 00:00:00Z 0
3rd Danubius International PhotoArt Salon 2015-06-20 00:00:00Z 0
Ceremonia de schimbare mandat presedinti RC NASAUD 2015-06-19 00:00:00Z 0
Festivitatea de Celebrare a 15 ani de la Infiintarea Districtului 2241 Romania si Republica Moldova și Transferul Mandatului de Guvernator 2015-06-19 00:00:00Z 0
Cupa ROTARY SAMVS la bowling 2015-05-30 00:00:00Z 0
Balul Primaverii 2015 Premiile de Excelenta "Rotary Triumph" 2015-05-29 00:00:00Z 0
Cupa Rotary Cetatuie la Pescuit Sportiv 2015-05-29 00:00:00Z 0
Concurs Tir Sportiv 2015-05-23 00:00:00Z 0
Cupa „Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis la Șah” 2015-05-16 00:00:00Z 0
Concursul "DaVinci" 2015-05-16 00:00:00Z 0
Aniversarea a 20 ani de la infiintarea CLUBULUI ROTARY ALBA IULIA 2015-05-15 00:00:00Z 0
10 ani în slujba comunității 2015-05-15 00:00:00Z 0
10 ani de activitate Rotary Turda 2015-04-25 00:00:00Z 0
Congres MBB 2015 2015-04-20 00:00:00Z 0
Balul RC Tg Mures 2015-04-18 00:00:00Z 0
Seminar de pregatire studenti de schimb YEP 2015-03-20 00:00:00Z 0
Ladies leadership Lights Up Rotary - Zone 19 International Conference 2015-03-20 00:00:00Z 0
Cupa Rotary la Bowling - RC Pontus Euxinus 2015-02-21 00:00:00Z 0
Turneul de Tenis ITFR Rotary SAMVS Winter Cup 2015-02-20 00:00:00Z 0
RC Bucuresti OCTO - Balul de Craciun 2014-12-05 00:00:00Z 0
Cartare - RC Rotary Cismigiu 2014-12-04 00:00:00Z 0
Casuta Rotary OCTO de la Targul de Craciun din Piata Universitatii va asteapta! 2014-12-01 00:00:00Z 0
RC Bucuresti OCTO - Ziua Nationala 2014-12-01 00:00:00Z 0
Bal - RC Focsani Varana 2014-11-29 00:00:00Z 0
Bal - RC Campia Turzii 2014-11-28 00:00:00Z 0
Youth Exchange Program - Primul Seminar de Pregatire a elevilor participanti 2015-2016 2014-11-28 00:00:00Z 0
Bal - RC Resita 2014-11-22 00:00:00Z 0
Bal - RC Tg-Mures Teka 2014-11-22 00:00:00Z 0
Bal - RC Craiova Probitas 2014-11-22 00:00:00Z 0
Bal - RC Giurgiu Danubius 2014-11-21 00:00:00Z 0
Bal - RC Hateg 2014-11-21 00:00:00Z 0
Bal - RC Arad 2014-11-21 00:00:00Z 0
Bal - RC Sighetu Marmatiei Voievodal 2014-11-21 00:00:00Z 0
Balul Rotary Campia Turzii 2014-11-02 00:00:00Z 0
Balul Rotary sub egida Caritate pentru Educatie 2014-10-31 00:00:00Z 0
Bal Caritabil - Bistrița-Nosa 2014-10-31 00:00:00Z 0
Cupa Rotaract Arad.Gimnastică ritmică 2014-10-25 00:00:00Z 0

Balul Rotary Club Aiud

Perioada: 10 octombrie 2014, incepand cu ora 19,
Locatie: Casa Domeniile Vinului din Ciumbrud.

Balul Rotary Club Aiud 2014-10-10 00:00:00Z 0
Rotary Friendship Exchange 2014-10-04 00:00:00Z 0
Aniversarea RC Braila 2014-09-26 00:00:00Z 0
Seminar Districtual YEP 2014-09-26 00:00:00Z 0
Cupa Rotary Club Timisoara Helios la Tenis de camp 2014-09-20 00:00:00Z 0
Seminar Districtual Youth Exchange Program 2014-09-17 00:00:00Z 0
Forumul oamenilor de afaceri din Rotary 2014-09-10 00:00:00Z 0
Zone 19 Foundation Seminar 2014-09-10 00:00:00Z 0

Comitet ICC - Cluj Napoca

În perioada 1 - 2 Noiembrie 2014 la Cluj-Napoca, Hotel City Plaza, va avea loc Ceremonia de chartare a unui nou ICC România - Republica Moldova - Marea Britanie - Irlanda și odată cu acesta, Seminarul Anual al Comitetelor Interțări.
Comitet ICC - Cluj Napoca 2014-09-10 00:00:00Z 0
Seminarul Districtual de Instruire Rotary - Sighișoara 2014-09-04 00:00:00Z 0

„Simfonii de toamnă”, ediţia a III-a

Peste 5.000 de suceveni au fost prezenţi marţi seară în faţa Palatului Adminstrativ din Suceava pentru a asista la concertele ce au avut loc în cadrul ediţiei de anul acesta a „Simfoniilor de Toamnă”, eveniment organizat de Clubul Rotary Suceava.
„Simfonii de toamnă”, ediţia a III-a 2014-08-28 00:00:00Z 0
Weekend pescăresc la Brăila (26-28 septembrie) 2014-08-27 00:00:00Z 0
Cybersecurity in Romania - editia II (Sibiu, 2-3 octombrie 2014) 2014-08-26 00:00:00Z 0
Chartare RC Campia Turzii 2014-08-26 00:00:00Z 0
Culture and tradition in MARAMURES and TRANSILVANIA 2014-08-20 00:00:00Z 0

Romanian Traditionals Art Camp 2014, editia a 2-a

Si in acest an, Clubul Rotary Iaşi 2000 a organizat tabăra internaţională de olărit Romanian Traditionals Art Camp 2014. Aflata la a doua editie, tabara s-a desfasurat in perioada 13 - 25 iulie 2014 urmarind promovarea culturii si istoriei Cucuteni, prin activitati de olarit si pictura ceramica, excursii tematice in Bucovina si in localitati cu traditii in mestesugurile olaritului.
Romanian Traditionals Art Camp 2014, editia a 2-a 2014-08-08 00:00:00Z 0

Rotary Club Bistrita Nosa - Tabăra Internaţională

În perioada 21 iulie-1 august Tăşuleasa Social a găzduit Tabăra Internaţionlă Rotary, denumita „Natura si Cultura”, organizata de catre Rotary Club Bistrita Nosa, care a reunit copii din 13 ţări, inclusiv România, la activităţi educative, distractive şi bineînţeles, de voluntariat.
Rotary Club Bistrita Nosa - Tabăra Internaţională 2014-08-05 00:00:00Z 0
Rotary Piatra Neamț pe vârful Mont Blanc! 2014-08-01 00:00:00Z 0
Rotary International Convention Sydney 2014 2014-07-24 00:00:00Z 0

Testimoniale RYLA Rotaract Conacul Bunicilor

"Personal, consider că această tabără RYLA m-a ajutat să câștig mai multă încredere în mine, în a vorbi în public și să îmi asum riscuri. De asemenea, mi-e foarte clar acum care e structura unui discurs și cu siguranță în viitor am să profit de fiecare ocazie de a vorbi în public."
Testimoniale RYLA Rotaract Conacul Bunicilor 2014-07-23 00:00:00Z 0

Schimbare mandat

Rotary este o organizaţie pentru fiecare. De mai bine de un secol, în oraşe şi metropole din întreaga lume, Rotarienii s-au reunit pentru a servi. Încă de la înfiinţarea Rotary, numeroşi Rotarieni şi nu numai, au descoperit bucuria serviciului comunitar în Rotary, prin Rotaract, Interact, Rotary Community Corps, Youth Exchange și alte programe.
Schimbare mandat 2014-07-01 00:00:00Z 0
De ce incepem anul la 1 iulie? 2014-06-26 00:00:00Z 0

Cine suntem

Rotary International este prima organizație de servicii, cu mai mult de 1,2 milioane de membri în 33.000 de cluburi din întreaga lume. Membri clubului Rotary sunt voluntari care lucrează la nivel local, regional, precum și la nivel internațional pentru a combate foametea, a îmbunătăți sănătatea, pentru a oferi educație și formare de locuri de muncă, pentru a promova pacea, și a eradica poliomielita, sub motto-ul Service above self.​
Cine suntem 2014-06-20 00:00:00Z 0
Nepal - Annapurna Base Camp 2014-04-30 00:00:00Z 0