EVENIMENT ANULAT
 
Rotary Club Oradea 1113 organizează în data de 28 martie 2020, la Kings Land Country Club Ineu, Ediția a IV-a a Rotary Golf Charity Cup, o competiție de golf caritabilă dedicată susținerii educației și sanitației în școlile din județul Bihor, la care vă invităm cu drag!
 
Fondurile strânse în urma desfășurării Rotary Golf Charity Cup, Ediția a IV-a vor fi folosite pentru finanțarea Atelierelor educaționale privind igiena personală și a mâinilor din cadrul proiectului “Mâini curate, copii sănătoși” care vor fi derulate de Clubul Rotary 1113 în grădinițele și școlile din județul Bihor în anul 2020.
 
Până în prezent au fost instruiți peste 1.800 de copii atât din mediul urban (municipiul Oradea), cât și din mediul rural. Ținta noastră anuală este de 2.000 de copii instruiți privind igiena sanitară și spălatul corect al mâinilor.
 
Vă așteptăm începând cu ora 11 am cu muzică, mâncare și băutură bună pentru a urmări un concurs de golf de top din România. La ora 3 pm veți avea oportunitatea de a asista la premierea câștigătorilor Rotary Golf Charity Cup 2020.
 
Vă așteptăm să petrecem împreună o după-amiază frumoasă de sâmbătă și să sprijinim dreptul copiilor din județul Bihor la educație sanitară și igienă!