Asociația profesională sibiană Swiss Webacademy, in partenariat cu Rotary Club Sibiu, organizează:
a doua ediție a evenimentului "Cybersecurity in Romania" Central European Conference, Public-Private dialogue platform,2-3 octombrie 2014, SIBIU (www.cybersecurity-romania.ro)
 
Anul acesta conferința este susținută direct de International Telecomunications Union, (ITU, ONU, Geneva) si de CERT-RO (Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică). Se ține sub patronajul şi in prezența Ambasadorului Elveției în România. Conferința se va bucura de prezența a numeroşi experți guvernamentali elvețieni, italieni, francezi şi din toate țările vecine.
 
Din partea romană, putem deja să contăm pe prezența oficialilor din partea tuturor ministerelor şi serviciilor implicate (Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Justiției, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Comunicațiilor şi Societății Informaționale, CERT-RO, SRI, SIE, STS).
 
Congresul pune anul acesta un accent deosebit pe participarea unui număr mare de intreprinderi, pentru a reuşi conştientizarea mediului economic romanesc la riscurile de atac cibernetic şi la măsurile de prevenire care se impun. Scopul este de a reuşi in acelaşi timp, realizarea unui dialog neutru public-privat, care să fie concret şi eficient.
 
Asa cum am convenit cu Past Guvernator, dl. Marian Mocanu, am fi deosebit de onorati daca acest eveniment anual de mare anvergură internațională – susținut de Clubul Rotary Sibiu - se va bucura de o promovare la cel mai inalt nivel al Districtului 2241 Romania si Republica Moldova. Adăugăm faptul că Rotarienii din Districtul 2241 vor beneficia de un tarif redus, iar 10% din taxele lor de inscriere se vor duce către proiectul "Micul webexpert" al RC Sibiu.
 
In speranța unui răspuns pozitiv, vă mulțumim şi vă adresăm cele mai distinse salutări.