Perioada: 25 oct. 2014, ora 09.00
Locatie: Sala de Sport a Universității Aurel Vlaicu - Arad
 
 
Clubul Rotaract Arad organizează în data de 25 octombrie 2014 ”Cupa Rotaract Arad”  la gimnastică ritmică. Acest concurs internațional , organizat pentru prima oară în Arad și deschis publicului larg, va găzdui în cadrul Sălii de Sport a Universității Aurel Vlaicu aproximativ 200 de participanți, reunind atât echipe din România, cât și echipe din Bulgaria, Bosnia, Ungaria. Clubul nostru realizează toată logistica  evenimentului,   aspectele și detaliile de tehnică sportivă  fiind asigurate de CSM Arad.
 
Prin organizarea acestei competiții, ne propunem să tragem un semnal de alarmă asupra sporturilor care în ultimii ani nu au beneficiat de sprijinul pe care acestea le-ar fi meritat. Scopul evenimentului fiind de a crește notorietatea unui sport care dezvoltă atât abilitățile individuale și cele de echipă ale copiilor, cât și cele intelectuale.
 
Ne dorim promovarea acestui sport,  a echipei de gimnastică ritmică din Arad, pentru obținerea de performanțe la nivel național și internațional. Clubul CSM Arad a fost înființat în anul 2003, primele rezultate apărând din anul 2005, când gimnastele arădene au fost vicecampioane naționale la categoria 9-10 ani. În cadrul clubului activează aproximativ 60 de fetițe, dintre care ;25 sunt incluse în grupele de performanță.
 
Din 2005 și până în prezent, gimnastele au caștigat în fiecare an medalii în cadrul Camiponatelor Naționale la toate categoriile de vârstă, în probele individuale, ansamblu și pe echipe și, mai mult, au fost selectate pentru a participa la Campionate Mondiale.
 
Vă invităm cu mare drag alături de noi si alături de membrii Clubului Rotary Arad, la acest concurs internațional de gimnastică ritmică, pentru a ne bucura împreună de performanțele acestor copii minunați!
 
 
Președinte  Club Rotaract Arad,
Silvana Purice