Rotaract, Interact si RYLA

Leadership-ul este un aspect esential Rotary — iar noi oferim si cluburile si programele liderilor in curs de dezvoltare pentru a-si imbunatati abilitatile. Prin aceste grupuri, participantii isi intaresc abilitatile de leadership, isi servesc comunitatea, isi cresc modul de intelegere, construiesc noi prietenii, etc.

Rotaract

Rotaract reuneste persoane intre 18 si 30 de ani din universitati sau comunitati din lumea intreaga, pentru a organiza activitati sau a dezvolta abilitati profesionale si leadership. Sunt sponsorizati de cluburile Rotary, dar membrii Rotaract isi administreaza si finanteaza independent cluburile. Membrii Rotaract sunt in legatura permanenta cu clubul local si pot adera la acesta in momentul finalizarii membership-ului.

Cum pot participa in Rotaract?

Urmariti Rotaract pe , , si pentru a vedea ce fac cluburile Rotaract in lume.

Pentru a gasi un club Rotaract in zona, .

Interact

Interact este un club pentru tinerii intre 12 si 18 ani care vor sa fie in contact permanent cu alti tineri din scoli sau comunitate. Membrii cluburilor Interact se ocupa de proiecte si invata despre comunitate. Cluburile Interact organizeaza cel putin doua proiecte anual: unul in beneficiul comunitatii si un altul ce incurajeaza intelegerea intrenationala. Chiar daca cluburile Interact sunt sub tutela clubului Rotary de care apartin, ele au de fapt propria conducere.

Cum pot participa in Interact?

Urmariti Interact pe si vizitati pentru a vedea ce fac cluburile Interact in lume.

Pentru a gasi un club Interact in zona, .

RYLA

Rotary Youth Leadership Awards (RYLA) este un proiect de leadership dezvoltat si implementat de Rotary. Participantii pot fi de diferite varste, insa cele mai multe evenimente se focuseaza pe elevi, stundeti sau profesionisti. Evenimentele RYLA dureaza intre 3 si 10 zile si includ prezentari, activitati si workshop-uri care acopera o variantate larga de subiecte ce includ:

  • Etica si Bazele fundamentale ale Leadership-ului
  • Abilitati de Comunicare
  • Rezolvarea problemelor si conflictelor de conducere
  • Comunitate si Cetatenie

Cum pot participa in RYLA?

Urmariti RYLA pe pentru a afla evenimentele ce se intampla in lume.

Participantii RYLA sunt nominalizati de cluburile Rotary locale. Pentru a afla despre evenimentele RYLA din zona, .

 
Mai 2024
L J L M F S D
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
12
13
14
15
16
18
20
21
22
26
30
31
01
02