Noua Generatie

Interact Rotary District 2241Interact este un club al RI destinat tinerilor intre 12 si 18 ani, sponsorizat de un club Rotary individual care-i ofera support si consiliere. 
Totusi cluburile Interact se sustin si se guverneaza singure. Cluburile Interact sunt foarte eterogene, din punctul de vedere al taliei sau al compozitiei (pot fi mici sau mari, unisexuale sau mixte, grupand membri proveniti de la o singura scoala sau de la mai multe scoli din aceeasi comunitate).
Citeste mai mult... (interact2241.org)

Rotaract Rotary District 2241Rotaract este un club de sorginte fie comunitara, fie universitara, destinat tinerilor, femei si barbati, cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani sisponsorizat de un club Rotary local. In calitate de adevarati parteneri in serviciu, tinerii sunt membri cheie ai familiei Rotary. Cu peste 7000 de cluburi, in 163 de tari si arii geografice, Rotaract reprezinta unul dintreprogramele cele mai semnificative si cu dezvoltarea cea mai prodigioasa, devenind un fenomen mondial
Citeste mai mult...

RYLA Rotary District 2241Rotary Youth Leadership Awards (RYLA) este unul dintre cele noua programe structurale ale Rotary International, elaborate pentru a sprijini cluburile si districtele in atingerea obiectivelor lor de serviciu rotarian in propriile comunitati si in comunitati din afara tarii, intarind camaraderia si bunavointa in cadrul sau. RYLA este un program de instruire (training) intensiv pentru tineri cu varste intre 14-30 de ani. 
Citeste mai mult...
 

YEP Rotary District 2241Programul Rotary de Schimb de Tineri este un program international carese ocupa cu selectarea si cu sponsorizarea unor elevi intre 16 -18 ani, cu scopul de a calatori intr-o alta tara si de a petrece 10-12 luni intr-un liceu si intr-o familie gazda din acea tara. Din 1929, cand primul schimb de tineri a fost initiat de Clubul Rotary din Copenhaga / Danemarca, RI a trimis elevi in intreaga lume pentru a experimenta culturi diferite. In jur de 9.000 de elevisunt sponsorizati anual de cluburile Rotary.
Citeste mai mult...

 
TABERE
                  - INDEX TABERE
- NOUA GENERATIE, Application
- TERMEN SCURT, F to F Application
Galerie Imagini