Data: 12 mai 2018
Locatie: Clubul de golf PAUL TOMITA
Turneul va fi organizat de catre District 2241 Romania si Republica Moldova cu implicarea Rotary Sebes.
 
Clubul de golf este amplasat in cadrul natural la umbra unor stejari seculari, cu o panorama deosebita.
 
Petrecerea timpului liber intr-un mediu organizat faciliteaza uniunea dintre participanti si de aceea venim in intampinarea dumneavoastra cu oportunitati la preturi accesibile .
 
Clubul de golf Paul Tomita din localitatea Pianu de jos Judetul Alba, este primul club de golf privat din Romania. Acesta se intinde pe o suprafata de 70 ha din care pe aprox 50 ha pentru jocul efectiv .
 
In prima faza terenul a avut 9 green-uri (pana in anul 2002), iar de atunci sunt 18 green-uri intinse peste dealuri cu stejari seculari rasfirati pe intreg parcursul.
 
Gradul mare de dificultate este creat de “natura insasi”, deoarece s-a intervenit relativ putin pentru configurarea traseului, nefiind nevoie de mai mult.
 
Accesul catre Club este facil, la 20 minute de Alba Iulia aproape de autostrada A1,care se pana la aprox 6 km de teren.
 
O competite de acest gen se desfasoara in weekend. Ea va fi promovata pe canalele mass media si va aduce o vizibilitate si o notorietate deosebita.
 
Jucatorii de golf din Romania sau din strainatate se vor inscrie ei la competitie, direct pe site-ul clubului.( www.golfclubpaultomita.ro ).
 
Costul pentru organizarea unui turneu de o asa anvergura este de 12.000 ron. Acest cost contine tariful de organizarea a competitiei de catre clubul Paul Tomita si costurile cu jucatorii participanti la turneu.
 
In cadrul acestui eveniment sunt invitati toti membri Rotary, care pot sa vina insotiti sa participe la o serbare campeneasca in aer liber. Masa se va servi in aer liber, iar meniul va fi de 100 lei de participant, pentru acestia.
 
Se pot oferii servicii de cazare la Hotel Golf Pianu si la Leul de aur din Sebes .
 
Inscrierile de participare se vor face pe adresa clubului de golf: office@golfclubpaultomita.ro
 
Echipa de la Clubul de Golf Paul Tomita va oferii tot sprijinul in organizarea evenimentului . Cu stima Ioan Istrate Presedinte Club Rotary Sebes