Cu mare bucurie va impastasesc o actiune / proiect pe care clubul Rotary Bucuresti OCTO o deruleaza in prezent: Casuta Rotary OCTO din cadrul Tirgului de Craciun din Bucuresti (Bucharest Christmas Market) din Piata Universitatii. Avem de toate (cu suflet si inima calda) pentru a ajuta copiii de la Pinochio 3!

Suntem foarte mindri de aceasta realizare pe care ne-am propus-o de ceva vreme si pe care iata, in acest an reusim (intr-un efort exemplar al colegilor din club) sa ducem la bun sfarsit acest deziderat al nostru. Mai mult decat atat, produsele pe care le vindem in casuta au, fiecare dintre ele, o poveste minunata. Obiectele din lemn sunt executate cu mult suflet de catre mesterul autentic Cuza Perta din Tara Lapusului, care a creat si Troita care se afla la intrare. Vinul (pe care fireste in distribuim fiert) a fost si el donat de catre Domeniile Coroanei de la Segarcea, un Cabernet excelent (cel mai bun din targ!) si care este un argument in plus ca sa fim vizitati. Produsele dulci si zacusca de macrou si salau vin de la Tulcea de la o doamna minunata care practic ne-a oferit munca ei cu tot sufletul!
 
La casuta Rotary (aflata in targ, chiar in stanga intrarii principale) cei care ne viziteaza pot gasi aceste produse de exceptie (unicat) si pe noi cei din clubul Rotary Bucuresti OCTO care, cu tot sufletul ne "rotim" la casuta pentru a aduce putina lumina copiilor de la Centrul de Plasament Pinochio 3 din Bucuresti. La final (nu uitati, targul este deschis pana pe 28 decembrie!) ne-am propus sa amenajam la centrul de plasament o camera educationala multimedia care sa faca diferenta pentru ei si sa le schimbe putin viata.
 
Noi, cei de la OCTO suntem foarte mandri de acest proiect (in care am fost sprijiniti, si trebuie sa spunem acest lucru, de catre Primaria Capitalei), mai ales ca am vazut cu totii aceste Casute Rotary mai peste tot in Europa la targurile de Craciun, Viena fiind poate cel mai la indemana exemplu! Este prima casuta Rotary care se amenajeaza intr-un targ de sarbatori in Bucuresti, ceea ce ne obliga si mai mult ca proiectul nostru sa fie unul de succes.
 
In ceea ce ne proveste, consideram ca acesta este un proiect Rotary adevarat in care "investim" mai ales timp si dorinta de a ajuta si de a servi. Mai mult decat atat, Rotary OCTO a "coborat" in cetate, alaturi de oameni pentru a crea pe de o parte constientizarea a ceea ce suntem ca si organizatie si mai ales ca menire si, in egala masura, pentru a sensibiliza opinia publica cu privire la semeni ai nostri care au nevoie de sprijin.
 
Va asteptam!
Veniti, vedeti, cumparati si aduceti un zambet pe fata unui copil!
Mihaela Gorodocov