Rotary District 2241 – Romania si Republica Moldova susține proiecte dedicate comunității și pentru acasta are nevoie de fonduri.
 
Ați verificat ce fond de sponsorizare neutilizat aveți? Fondul care se bucură de o importantă facilitate fiscală 20% din impozitul pe profit sau 0,75% din cifra de afaceri (minimul dintre cele două) pentru companiile care sunt impozitate pe profit SAU 20% din impozitul pe venit pentru companiile care sunt impozitate pe venit (microîntreprinderi).
 
Asociaţia Rotary International District 2241 Romania si Republica Moldova  este înregistrată în Registrul Entităților/Unităților de Cult prin urmare sponsorizările făcute către asociație se pot bucura de facilitatea fiscală.
 
Consultați Registrul Entităților/Unităților de Cult, C.I.F.: 19103694:
https://www.anaf.ro/RegistrulEntitatilorUnitatilorCult/
Fiecare din noi ne-am construit viața în funcție de valorile și credințele noastre și suntem convinși că bunătatea este una din valorile fiecăruia din noi.
 
Pentru susținătorii cauzelor pe care familia Rotary District 2241 – Romania și Republica Moldova le desfășoară, vă puteți alătura și voi prin completarea contractului de sponsorizare ;i/sau a Formularului 230.
 
  1. Te rugăm să descarci contractul primit și să-l semnezi.
  2. Apoi scanează-l și trimite-l către noi pe adresa secretar.districtual.2023.2024@gmail.com, dacă-l dorești semnat și în original, te rugăm să menționezi în e-mail.
  3. Nu uita să faci plata în contul asociației.
  4. Te rugăm să menționezi numărul contractului în referința plății.

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit


Modalitățile de implicare în acțiunile de ajutorare a comunității în care trăim sunt diverse și accesibile, iar ceea ce face diferența este gradul de implicare și de informare. Începem cu multe mulțumiri la adresa celor care deja, de ani buni, redirecționează 2%/3,5% din impozitul pe venit către Rotary District 2241 – Romania si Republica Moldova.
 
3,5% pare o cifră mică, dar pentru organizația noastră contează foarte mult. Redirecționarea impozitului pe venit se poate face de către orice angajat, anual sau lunar, prin completarea Declarației 230 , care permite redirecționarea a 3,5% din impozitul pe salarii sau pensii datorat statului.
 
Descarcă FORMULARUL 230 pentru o durată de un an/2 ani, dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică.
 
Descarcă DECLARAȚIA UNICĂ dacă ai avut venituri din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor și obligația depunerii Declarației Unice.
COMPLETEAZĂ formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale.
 
TRIMITE formularul completat, la Administrația Financiară de care aparții.
  • prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire;
  • îl depui direct la registratura administrației financiare de care aparții;
  • ne contactezi pentru a te ajuta
 
ALTERNATIV trimiți formularul completat digital la adresa secretar.districtual.2023.2024@gmail.com și ne vom ocupa noi de depunerea acestuia.
 

MULȚUMIM!